Kocasinan'ın Eğitime Katkısı Devam Ediyor

Kocasinan'ın Eğitime Katkısı Devam Ediyor

Farklı, yeni ve ilk hizmetleriyle dikkat çeken; eğitime destek hizmetleriyle Türkiye’ye öncü ve örnek olan Kocasinan Belediyesi yine yeni, ilk ve farklı bir hizmeti öğrencilere sunuyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına girecek öğrencilerin başarılarına katkı sağlamak amacıyla destek seti vereceklerini söyledi.
Geleceğin sahibi öğrencilerin en iyi, doğru ve dolu bilgilerle yetişmesi için eğitim ve öğretime her türlü desteği sağladıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," İlköğretim öğrencilerimize kırtasiye seti dağıttık ve inşallah buna devam edeceğiz. Lise son sınıf öğrencilerinden okul birincilerini, LYS ve LGS sınavlarında başarıya teşvik etmek, özendirmek ve başarılıyı ödüllendirmek amacıyla Türkiye genelinde ilk 100 arasına giren öğrencilerimizi Avrupa’da bilim müzeleri gezisiyle ödüllendirdik. Ortaöğretim öğrencilerimiz kalmıştı, onlara da TEOG sınavına girecekleri desteklemek, teşvik etmek ve başarılarına katkı sağlamak amacıyla ders destek setleri hediye edeceğiz" dedi.

Google+ WhatsApp