Kocasinan'da Çocuk Oyunları Canlandı

Kocasinan'da Çocuk Oyunları Canlandı

Kocasinan Belediyesi tarafından, yaz tatili dolayısıyla çocuklara yönelik düzenlenen sokak oyunları büyük ilgi görüyor. Her hafta bir mahallede düzenlediği etkinlikle sokak oyunlarını yeniden hatırlatan Kocasinan Belediyesi, bugünün çocuklarına, çocuk olmanın tadını yaşatmaya devam ediyor.

Sokak Oyunları Şenliği’nin bu seferki durağı Erkilet General Emir Mahallesi oldu. Sokak oyunlarında çocuklar, doyasıya eğlenirken aileleri de geçmişte oynadıkları oyunları tekrar görmenin mutluluğunu yaşadı. Çocukların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu.


Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak 7’den 70’e kadın-erkek, genç-yaşlı herkese hizmet edebilmek için yoğun gayret gösterdiklerini belirterek, “Belediye hizmetlerinin yanı sıra çocuklarımızı ve gençlerimizi daha da mutlu edecek ve eğlendirecek etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerde çocuklarımız mutlu olurken, onlarla birlikte aileleri de mutlu oluyor ve yüzleri gülüyor. Çocuklara özel yaptığımız bu ve buna benzer etkinlikleri devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.


Şenlik, Kocasinan Belediyesi ekipleri, yarışmaya katılan çocuklara çeşitli hediyeler vermesiyle sona erdi. Kocasinan Belediyesi’nin düzenlediği sokak oyunları şenliklerinin, Kurban Bayramı sonrası da ilçenin belirli mahallelerinde, akşam saatlerinde devam edeceği öğrenildi.
 

Google+ WhatsApp