Kocasinan Belediyesi, Erciyesevler Semt Pazarını Genişletiyor

Kocasinan Belediyesi, Erciyesevler Semt Pazarını Genişletiyor

Kocasinan Belediyesi tarafından yapılarak, esnaf ve vatandaşların hizmetine sunulan Erciyesevler Mahallesi’ndeki modern pazar yerinde şu sıralar yeni çalışmalar gerçekleştiriliyor. Yeni çalışmalarla daha geniş bir alana kavuşacak olan pazar yeri, hem vatandaşlara hem de esnafa daha konforlu alış veriş ortamı sunacak.

Yeni Kocasinan’a daha modern, daha sağlıklı ve daha işlevsel pazar yerleri kazandıran Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’ndeki kapalı semt pazarında gerçekleştirilen genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Mevcut çatı uzunluğu 1250m2 olan pazar yeri, 500m2 daha uzatılarak genişletildi. Kocasinan’a yapılacak her ne varsa en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, “İlçemizdeki pazar yerlerini, daha işlevsel, daha sağlıklı, daha konforlu ve daha estetik hale getiriyoruz. Bunlardan biri olan Erciyesevler Mahallesi’ndeki modern pazar yerinde, vatandaşlarımızın talebi üzerine mevcut çatıyı uzatarak genişletiyoruz” şeklinde konuştu.

Bölge sakinleriyle yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerden vatandaşların memnun kalmasının, kendilerini de mutlu ettiğini belirtti.

Vatandaşlar ise Kocasinan Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı modern ve fonksiyonel pazar yeri dolayısıyla Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

Google+ WhatsApp