Kırşehirspor´dan Beşiktaş´a Davet

Kırşehirspor Başkanı ve takım yönetimi, Kırşehir´in saha ve imkanlarını kullanması yönünde Beşiktaş Spor Kulübü´ne davette bulundu. Kulüp Başkanı Yalçın Aydın, Beşiktaş Spor Kulübü´nü ve taraftarın

Kırşehirspor Başkanı ve takım yönetimi, Kırşehir´in saha ve imkanlarını kullanması yönünde Beşiktaş Spor Kulübü´ne davette bulundu.
Kulüp Başkanı Yalçın Aydın, Beşiktaş Spor Kulübü´nü ve taraftarını Ahi Kentinde ağırlamanın kendilerini onurlandıracağını söyledi. Ahi Stadyumu´nda yapılan açıklamada Kırşehirspor Kulüp Başkanı Yalçın Aydın, "Türkiye´nin en güzide kulüplerinden olan Beşiktaş Spor Kulübü´nün İstanbul´da yaşadığı saha problemi var. Biz de ahiliğin başkenti olan Kırşehir´den Beşiktaş Spor Kulübü´ne çağrı yapmak istedik. Kırşehirspor Kulübü ve Kulüp Yönetimi olarak Beşiktaş Spor Kulübü´ne Kırşehir´in bütün sportif imkanlarını seferber ederek, sahamızla tesisimizle Kırşehir´de ağırlamak isteriz" dedi.

"TARAFTARIMIZ FUTBOLU ÇOK SEVEN BİR TARAFTAR"
Kırşehirspor taraftarının futbolu çok sevdiğini belirten Kulüp Başkanı Yalçın Aydın, "Bölgesel Amatör Lig´de olmamıza rağmen 5 bin-6 bin kişi ile Kırşehirspor´u destekleyen büyük bir taraftar kitlesine sahibiz. Taraftarımız, camiamız, basınımız Kırşehir´de bütün imkanlarımızla Beşiktaş Spor Kulübü´nü Kırşehir´de ağırlamaktan onur duyarız" şeklinde konuştu.

"RESMİ YAZIŞMA PAZARTESİ YAPILACAK"
Kırşehirspor´un resmi yazışmaları pazartesi günü yapacaklarını anlatan Başkan Aydın, "Davet niteliğinde resmi yazışmamızı pazartesi günü yapacağız. Ahilik kültürü Kırşehir´den Türkiye´ye ve tüm dünyaya yayılan bir kültür. Kültürümüzün merkezinde paylaşmak yatıyor. Ahiliği hem duyurmak, Kırşehirspor olarak Beşiktaş´a ev sahipliği yapıp misafir etmek istiyoruz. Beşiktaş´ın lig maçlarında yaşadığı saha problemlerini çözmek için bütün imkanlarımızla yardımcı olmaya ve seferber etmeye hazırız. Taraftarımız şehrimiz ve Kırşehirle birlikte yardımcı olmaya hazırız" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Spor Kulübü´nün saha ve imkanları kullanma davet programına Kulüp Başkanı Yalçın Aydın´ın yanı sıra Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan da katıldı.
(EÖ-BH-S)

17.10.2014 19:29:40 TSI

Google+ WhatsApp