Kentsel Dönüşüm İle Cazibe Merkezi Melikgazi

Kentsel Dönüşüm İle Cazibe Merkezi Melikgazi

Kentsel Dönüşüm İle Cazibe Merkezi Melikgazi

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptıklarını söyledi.
Melikgazi Belediyesi olarak imarlı şehirleşmeye ve gelişmeye büyük önem verdiklerini 20 yıldır uygulanan çalışmalar ile Melikgazi İlçesinin bir cazibe merkezi konumuna geldiğini belirten Başkan Büyükkılıç, “Çalışmalarımızın örnekleri ortada. Köşk, Yenimahalle, Melikgazi, Yıldırım Beyazıt Mahalleleri, bugün şehrin yüksek katlı modern binaların yer aldığı semtlerimizdir. Kentsel Dönüşüm Projemizi 2015 yılı itibariyle özellikle şehrimizin batı bölümünde gerçekleştireceğiz. Projelerimiz ilgili bakanlıkça kabul edilmiş olup Battalgazi, Anbar, Karacaoğlu, Kazımkarabekir ve Küçükali mahallerinde etap etap vatandaşlarımıza bir an evvel modern, çağdaş, gerçekten yaşanabilir konutlarla buluşturmak amacıyla çalışmalarımız sürmektedir” dedi.
Başkan Büyükkılıç konuşmasına, “Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihale süreci tamamlanan Battalgazi Mahallesi ve Kazımkarabekir Mahallelerinde 235 daire, 2 dükkan inşaatının başladığını, Karacaoğlu, Küçükali ve Anbar mahallelerinde yaptırılacak olan 411 dairelik konutların ise ihale sürecisin devam ettiğini sonuçlanmasının ardından inşaat çalışmalarına biran önce başlanılacağını” sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp