Kent Konseyi Vali Demirtaş´ı Ziyaret

Adıyaman Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş´a nezaket ziyaretinde bulundu. Kent Konseyi´nin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğu ziyarete Kent Konseyi Başk

Adıyaman Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş´a nezaket ziyaretinde bulundu.
Kent Konseyi´nin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğu ziyarete Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ve yürütme kurulu üyeleri hazır bulundu.
Ziyarette, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı H. Sinan Temel, yeni oluşturulan Kent Konseyi Yürütme Kurulunun çalışmaları hakkında Vali Mahmut Demirtaş´a bilgi verdi. Temel, "Kadın, Gençlik ve Özürlüler Meclisimiz oluşmaya başladı. Eğitimden sağlığa, tarımdan spora kadar birçok alanda alanında uzman kişilerin yer aldığı komisyonların oluşturulmaya başladı. Kent Konseyi, belediyeler kanunu uyarınca kurulan ve ildeki bütün STK ve kurumların temsilcileriyle belirlenen bir organdır. Yeni dönemde Adıyaman için çok farklı projeler üretmeyi planlıyoruz. Yürütme kurulumuzda bulunan 15 arkadaşımız da bu konuda çok heyecanlı ve birikimliler. Alanında uzman arkadaşların bulunduğu komisyonlarımızın da çok güzel projeler üreteceklerine inanıyorum. Bu konuda Belediye Başkanımız Sayın Fehmi Hüsrev Kutlu, `bana proje gelsin´ diyerek destek olmaktadır. Zaman zaman sizleri de rahatsız edeceğiz. Desteklerinizle güzel işler yapmak istiyoruz" dedi.
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş da insan odaklı demokrasiyi çok önemsediğini belirterek, "Adıyaman´ı birlikte yönetmekten mutluluk duyarım. Adıyaman´da yaşayan herkesin, bütün sivil toplum kuruluşlarının getireceği her projeye ve her eleştiriye açığım. Kent Konseyimizin getireceği her proje de bizim için önemli olacaktır" dedi.
(AHM-VSA-Y)

17.10.2014 17:12:09 TSI

Google+ WhatsApp