KAYSO YÖNETİMİ HACILAR’DA

KAYSO YÖNETİMİ HACILAR’DA

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyüksimitçi, Meclis Başkanı Abidin Özkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyüksimitçi, “Kayseri büyük bir sanayi şehri. İlimizin bulunduğu konum ve halkımızın sanayiye yatkınlığı sayesinde sınırlarımız içinde birçok sanayi iletmesi faaliyet gösteriyor. Bizlerde sanayicilerimizin gelişimine katkı sağlamak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu anlamda tüm kurum ve kuruluşlarla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Sayın Bilal Özdoğan Başkanımıza hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik hem de ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Bundan sonra yapacaklarımız ile ilgili istişarede bulunduk.” dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ise yaptığı konuşmada, “Kayseri sanayisinin ülkemizin ekonomisine katkısı büyüktür. Bu sanayi kuruluşlarından bir kısmı da ilçemiz sınırlarında bulunmaktadır. Bizlerde Belediye olarak ilimizin ve ilçemizin gelişimi, halkımızın refahı için tevazu samimiyet ve gayretle çalışıyoruz. Projeler üretiyoruz. Eğitim programlarına destek oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Her zaman sanayicilerin yanında olduklarını ve onlara katkı sağlayacak her türlü projeye destek olacaklarını ifade eden Başkan Özdoğan, yaptıkları nazik ziyaret için Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Google+ WhatsApp