Kayserisporlu Futbolcular Galibiyet Peşinde

Kayserisporlu Futbolcular Galibiyet Peşinde

Kayserisporlu futbolcular, kendi sahalarında oynayacakları Torku Konyaspor maçından galibiyetle ayrılarak, 3 puan almak istediklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Torku Konyaspor ile oynayacakları maçın hazırlıkları bugün yaptığı antrenman ile sürdüren Kayserispor’da futbolcular galibiyete kitlenmiş durumda. Kayseri’de Torku Konyaspor’u yarın ağırlayacak olan sarı-kırmızılı takım da tek hedef 3 puan.
Kayserispor takım kaptanı İbrahim Dağaşan, yaptığı açıklamada sahalarındaki ilk karşılaşmayı oynayacaklarını hatırlatarak, "Hazırlıklarımız devam ediyor ve keyfimiz yerinde. Lig yeni başladı. Yeni katılan arkadaşlar var. Yeni bir takımız. İnşallah sahamızda oynayacağımız ilk maçı galibiyetle bitiririz. Takım içerisinde futbolcu arkadaşlarımız uyumları gayet güzel. Çok şükür güzel bir ortamımız var” dedi.
Ligde oynadıkları ilk maçta 1 puanı kurtarmanın önemli olduğuna değinen Kayserisporlu futbolcu Zeki Yavru, “İlk maçta son dakika da bir puanı kurtarmak güzeldi. Kendi sahamızda oynayacağımız her müsabaka bizim için önemli. Her maça galibiyet için çıkacağız. Artık bir galibiyet alarak lige ikinci haftada olsa iyi bir giriş yapmayı hedefliyoruz. Hayırlısı ile galibiyet gelip puanları yukarı doğru tırmandırmaya devam edeceğiz. Kayserispor büyük bir camia ve güzel bir ortam var. Arkadaşlık çok güzel. Tabi ki de hedefim oynayabildiğim kadar çok oynayıp takımı en iyi şekilde üst sıralara taşıyabilmektir” ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı tecrübeli futbolcu Cem Can ise “Kendi evimizde maça çıkacağız ve seyircisiz oynama cezamız var. Gönül isterdi ki onlarda olsun ama önemli olan galip gelmemiz. Çünkü galibiyet almak istiyoruz. Deplasmanda berabere kaldık. İçeride oynayacağımız maçtan galip gelerek ilk galibiyetimizi de kendi sahamızda almak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Google+ WhatsApp