Kayserispor’dan İddialara Yanıt!

Kayserispor’dan İddialara Yanıt!

Kayserispor’un resmi internet sitesinden kombine biletlerle ilgili açıklama yapıldı. Kadir Has Stadyumu’ndaki kombinelerin herkese açık olduğunu ve belirli bir zümreye ayrılmasının mümkün olmadığı belirtildi.

2018-2019 Süper Toto Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor’da hareketli günler yaşanıyor. Sezonun açılış maçında Antalyaspor’u evinde ağırlayan sarı kırmızılı ekip 2-0’lık galibiyetle sahadan ayrılmayı başardı. Kayserisporlu taraftarlarında yoğun ilgi gösterdiği maçta kombine biletleri sorunu gündeme geldi. Kadir Has Stadyumu’ndaki kombinelerin belirli gruplara dağıtıldığı yönündeki iddialara kulüp tarafından cevap verildi.


Kayserispor’un resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


‘’Stadyumumuzda 2018-2019 futbol sezonu kombine bilet satışlarımız devam etmektedir.
Herhangi bir tribünde şu anda herhangi bir kişiye, gruba veya zümreye yer ayrılması söz konusu değildir. Öncelik hakkı sadece geçen sezon kombine sahibi olan taraftarlarımıza kombine satışlarına başladığımız ilk bir hafta tanınmıştır.Şu anda stadyumumuzda boş yer olan tüm koltuklar kombine satışına açıktır ve taraftarlarımız istediği koltuğu seçerek kombine bilet yüklemesi yaptırabilir.’’
 

Google+ WhatsApp