Kayserispor’da kupa ve lig maçlarında 46 farklı futbolcu forma giydi

Kayserispor’da kupa ve lig maçlarında 46 farklı futbolcu forma giydi

Kayserispor’da bu sezon lig ve kupa maçlarında 46 farklı futbolcu forma giydi. Kupa maçlarına alt yapı ağırlıklı kadroyla çıkan sarı kırmızılılar da kupa maçlarında yaş ortalamasının 18,01 olması dikkat çekti.

Süper lig’de forma giyen ve gol atan en genç futbolcu olarak Emre Demir’in forma giymesinin ardından, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Manisa Futbol kulübü ile oynanan karşılaşmaya kaptan olarak çıkan 17 yaşındaki kaleci Doğan da tarihe geçti.
Bu sezon aldığı başarısız sonuçlar ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle birçok futbolcu kulüple yollarını ayırınca gençlere gündoğdu. Emre Demir ve Nurettin Korkmaz A takımda forma giyme şansı bulurken, Emre, Gençlerbirliği maçında attığı golle de tarihe geçmişti.  Kupa maçında da bu kez 17 yaşındaki kaleci Doğan sahaya kaptan çıkarak, ‘en genç kaptan’ olarak tarihe geçti. 
Kayserispor’da 3-3 berabere kalınan kupa maçında sahadaki en genç futbolcu 15 yaşındaki Ercan Özbek, en büyük futbolcu ise 20 yaşındaki Aksel Aktaş oldu. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Ömer’in de bu maçta 2 gol atması teknik kadroyu sevindirdi.  Lig ve kupa maçlarında 46 farklı futbolcunun forma giymesi ise istikrarsızlığın en büyük göstergesi oldu.
 
Kaynak:Özel Haber 

Google+ WhatsApp