Kayserispor Ve Büyükşehir Zirveden İnmiyor

Kayserispor Ve Büyükşehir Zirveden İnmiyor

Ajans Press tarafından hazırlanan rapora göre şubat ayında Kayserispor ve Büyükşehir Belediyesi zirvedeki yerlerini korudu.
Ocak ayında ilk iki sırayı paylaşan Kayserispor ile Büyükşehir Belediyesi, şubat ayında da Kayseri kamuoyunda yerini korudu.
Şehrin spora verdiği değer ve ilginin göstergesi olarak 531 haberler listenin başında yer alan Kayserispor, ligdeki kötü gidişata rağmen haber sıralamasında en üstlerde yer alıyor.
Kayserispor’u 424 haberle Büyükşehir Belediyesi takip etti. Yaptığı hizmetleri, yatırımları, sosyal projeleri ve gerçekleitirdiği kültürel faaliyetlerle pek çok habere konu olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, listede ikinci sırada yer alarak adından en fazla söz ettiren kurum olmayı başardı.
Listede üçüncü sırayı 385 haberle Melikgazi Belediyesi alırken ilk on içinde 195 haberle Kocasinan, 106 haberle Bünyan belediyelerinin olması da dikkat çekti.
Kayseri Valisi Orhan Düzgün de önceki aylarda olduğu gibi bu ayda listenin vazgeçilmezleri arasında yer aldı.
Snowboard Dünya Kupası’na ev sahipliği yaparak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Erciyes Kayak Merkezi de ilk defa en medyatikler listesine girmeyi başardı.

Google+ WhatsApp