Kayserispor Transferde Yaya Kaldı

Kayserispor Transferde Yaya Kaldı

31 Ocak’ta sona eren ara transfer döneminde takımlar kadrolarını yeni oyuncularla güçlendirirken transfer yasağı olan İstikbal Mobilya Kayserispor, mevcut kadrosuyla yetinmek zorunda kaldı.

Gerek şampiyonluğa gerekse de küme düşmemeye oynayan takımlar ara transfer döneminde takımlarına takviye yaparak hedefleri doğrultusunda adımlar atarken Kayserispor’un transfer yasağı nedeniyle ara transfer dönemini sessiz kapatması taraftarlarda endişeye neden oldu.

Özellikle ligde küme düşme korkusu yaşayan ve birbirini yakından takip eden takımlar olan Akhisarspor, Erzurumspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Fenerbahçe, Göztepe, Bursaspor, Alanyaspor ve Sivasspor, eksik mevkilerine takviyeler yaparak takımlarını güçlendirdi. Ankaragücü bu transfer döneminde 12 futbolcuya imza attırarak adeta yeni bir takım kurarken Erzurumspor ve Rizespor 7, Akhisarspor ve Fenerbahçe 5, Alanyaspor ve Sivasspor 4, Göztepe 2 ve Bursaspor 1 futbolcuyu kadrosuna kattı.

GELEN YOK, 2 GİDEN, 1 DE CEZALI VAR

Kayserispor transfer yapamazken mevcut kadrosundan da 2 futbolcuyu gönderdi. Orta sahanın önemli isimlerinden Rajko Rotman’ı Akhisarspor’a veren Sarı-Kırmızılılar, altyapıdan çıkartıp profesyonel yaptığı genç oyuncu Kazım Çelik’i de Tarsus İdman Yurdu’na kiralık olarak gönderdi. Bunlara ilave olarak Bernard Mensah’ın da Bursaspor maçında gördüğü direk kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alması, Sarı-Kırmızılı teknik heyetin işini iyice zora soktu. Bakalım Kayserispor, eldeki mevcut kadroyla sezon sonuna kadar nasıl bir performans gösterecek? Takviye yapamayan takımın, sezon içerisinde yaşanacak sakatlık veya ceza durumunda da bir hayli zorlanacağından endişe ediliyor.

Google+ WhatsApp