Kayserispor denetlenecek!

Kayserispor denetlenecek!

Kayserispor’da, en çok merak edilen hesaplar ‘Bağımsız denetçi’ tarafından denetlenecek. Kayserispor Kongeris’nde alınan karar doğrultusunda tüm hesapların bağımsız denetçi tarafından denetlenmesi için harekete geçildi.

  Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, bağımsız bir denetçiyle anlaşıldığını duyurdu. Bağımsız denetçi, Kayserispor’da son 20 yılın hesaplarını tek tek kontrol edecek. Kayserispor’daki kötü gidiş, ekonomik dar boğaz ve futbolcuların alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulüpten ayrılması üzerine, sarı kırmızılı taraftarlar eski başkanları suçlayarak, hesapların denetlenmesini istemişti. Kayserispor’da geçmişte  görev yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, olağanüstü kongrede “bağımsız denetçi tarafından  benim başkanlık yaptığım dönem de dahil, tüm hesaplar tek tek incelensin. Kimse zan altında bırakılmasın” derken, eski başkanlardan Recep Mamur ve Erol Bedir de hesapların denetlenmesini istemişti. 

 
Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, bağımsız bir denetim  kuruluşuyla anlaşıldığını ve tüm hesapların tek tek denetleneceğini duyurdu. Denetçinin önümüzdeki hafta hesapları denetlemeye başlayacağı da öğrenildi.
 
KAYNAK:Haber merkezi

Google+ WhatsApp