Kayserispor Başkanı Gözbaşı’dan ‘sabır’ çağrısı

Kayserispor Başkanı Gözbaşı’dan ‘sabır’ çağrısı

HES Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Doğru, başarıya ulaşmış projeleri irdeleyelim, kendimize uyarlayalım. Sabırla, azimle” dedi.

Hes Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sabır çağrısında bulunarak, “Sabır, sabır, sabır. Ülke olarak sağlıklı yaşam için de, iş yaşamı için de, sportif başarı için de. Kısaca hayatın her aşaması için bugünlerde sabırlı olmaya her zamandan fazla ihtiyacımız var. Yaşanan olumsuzluklar, beklenmeyen gelişmeler, moralimizi bozmamalı, gardımızı düşürmemeli. Hiçbir şey çözümsüz değildir. Yeter ki isteyelim, doğru projeler üretelim. Laf yerine icraat ortaya koyalım. Profesyonellerin ışıkları ufkumuzu her zaman aydınlatsın. Doğru, başarıya ulaşmış projeleri irdeleyelim, kendimize uyarlayalım. Sabırla, azimle” diye konuştu.
 
Gözbaşı sözlerini şöyle sürdürdü: “Unutulmamalı ki kötü günler, iyi günlere gebedir.  Başarısızlık ya da yerinde saymanın temel nedeni sabırsızlıktır. Mevlana ne demiş ‘Sabır, ağrıları dindiren acı bir ot gibidir. Hem can yakar hem de tedavi eder’ Sabırsız tutumların, aceleyle alınan kararların bizi ateşe nasıl attığını unutmayalım. Biz durmaksızın çalışalım, kendimizi sürekli geliştirelim yeter. Şimdi çalışma, sabırla, ısrarla ve kararlılıkla yeni projeler üretme, rekabet gücümüzü artırma zamanı.
 
Herkese iyi hafta sonları diliyorum.”

Google+ WhatsApp