Kayserispor Başkan Yardımcısı Onur Gözbaşı: Her geçen gün geleceğe yönelik umutlarımız artıyor

Kayserispor Başkan Yardımcısı Onur Gözbaşı: Her geçen gün geleceğe yönelik umutlarımız artıyor

Kayserispor Başkan yardımcısı Onur Gözbaşı Süper Ligin 21'inci haftasında deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Süper Ligin 21'inci haftasında Adana Demirspor ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı. Kayserispor Başkan Yardımcısı Onur Gözbaşı müsabakadan sonra açıklamalarda bulundu. Gözbaşı konuşmasında , "Taraftarlarımız ve yöneticilerimizle Adana'daki Kayserili derneklerinin başkanları bizimleydi. Çok güzel futbol oynadık. Güçlü rakibimiz karşısında Hikmet hocamızın yaptığı her hamle önemli, oyuna giren her futbolcumuzun katkısı değerliydi. Sezonun ilk yarısında oynanan Adana Demirspor maçından sonra 'Her şey çok güzel olacak' demiştim. Seyircilerimizin çarşamba günü oynanacak olan Başakşehir maçında bu istekli oyunu devam ettireceğimize inanıyorum. Başta Hikmet Karaman hocamıza ve tüm oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımız çok önemli bir toplantı için İstanbul'daydı. Kendisine saygılarımızı iletiyoruz, "diye konuştu. 
"Bu kulübü hak ettiği yere üstüne koyarak götüreceğiz"
Gözbaşı açıklamasının devamında, "   Her geçen gün geleceğe yönelik umutlarımız artıyor. Oynanan oyunu gördük. 5 maçtır kaybetmeyen ve oyununun üstüne koyan bir takım var. Günümüzde spor ne anlama geliyor, topluma be fayda sağlıyor bunun bilincinde olarak Bu eğerli, bu şanlı kulübü taraftarımızla ve yönetimimizle birlikte camiaya destek veren Kayserimizin tüm önde gelen büyüklerimizle birlikte bu kulübü hak ettiği yere üstüne koyarak götüreceğiz. Ricamız ve temennimiz; Çarşamba günü stadyumun dolması" diye konuştu.

Google+ WhatsApp