Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu:

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Altınordu deplasmanında alınan 2-0´lık galibiyet sonrasında yaptığı değerlendirmesinde, "Kyaserispor´un şampiyonluktan başka bir düşüncesi yok" diye konuş

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Altınordu deplasmanında alınan 2-0´lık galibiyet sonrasında yaptığı değerlendirmesinde, "Kyaserispor´un şampiyonluktan başka bir düşüncesi yok" diye konuştu.
Takımın iyi bir galibiyet serisi yakaladığına dikkat çeken Ortaköylüoğlu, "deplasmanda galip geldiğmiz için mutluyuz. İyi bir galibiyet serisi yakaladık. Bunu sürdürmek için de Altınordu karşılaşması biçim için çok önemliydi. Teknik heyet ve takım oyuncularımız da bunun bilincindeydi. Bu bilinçle maça çıktılar ve galip geldiler" dedi.
Ligde her karşılaşmanın zor geçtiğinin altını çizen Ortaköylüoğlu, "Önemli olan mücadele etmek. Biz de mücadele ederek galip geldik. Kayserispor´un tek düşüncesi var, şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok. Taraftarımızın da desteği ile bu düşüncemizi gerçekleştirmek istiyoruz" ifadesinde bulundu.
Ortaköylüoğlu, Mert Nobre´nin de performansının kendilerini sevindirdiğini ve her maça motive olmuş bir şekilde çıktığını belirtti.
(AÖ-Y)

27.10.2014 09:29:23 TSI

Google+ WhatsApp