KAYSERİGAZ’DAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

KAYSERİGAZ’DAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Her yıl geleneksel olarak yapılan Kayserifaz İftar Organizasyonu’nun 13.sü, bu yıl da Kayserigaz Ailesi’nin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Birlik ve beraberliği pekiştiren, çalışanların bir araya gelerek kaynaşmasını sağlayan ve motivasyonlarını arttıran bu faaliyetlere önem veren Kayserigaz, çalışanları ile bir araya gelerek Ramazan Ayı’nın manevi havasını hep birlikte yaşadı.

10 Mayıs Cuma günü düzenlenen iftar yemeğine, Grup şirketlerinin üst düzey yöneticileri ve Kayserigaz çalışanları tam kadro olarak katıldı. Davetliler iftarlarını tasavvuf müziği ve semazen gösterisi eşliğinde yaptılar.

Yemek esnasında, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Kayserigaz Genel Müdürü Adem Dincay ‘‘Geleneksel hale gelen iftar yemeğimizin bu sene 13. sünde bir araya geldik. Her Ramazan bizleri buluşturuyor ve ibadet sevincimizi, bir araya gelmenin mutluluğu ile taçlandırıyor. Kayserigaz çalışanlarının arasında olduğu gibi, insanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın ve kalp birliğinin perçinlenmesine vesile olan Ramazan ayı, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini düşünmemiz gerektiğini bizlere anımsatır.Daha nice Ramazanlarda böyle güzel bir ortamda hep birlikte iftar yapabilmeyi diliyorum. ”dedi.

İftar Yemeği EWE Turkey Holding COO’su Hasan Yasir Bora ve EWE Turkey Holding CSO’su Özkan Akyıldız’ ın konuşması ile devam etti. Hasan Yasir Bora, geleneksel iftar programına katılım sağlayan herkesi selamlayarak, bereket ayında bir arada olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti. Kardeşliğin ve dayanışmanın daha da önem kazandığı bu ayda, Kayseri’ye güvenli ve sürekli gaz arzı için büyük bir özveriyle görevlerini yapan Kayserigaz çalışanlarına azimli ve başarılı çalışmalarından dolayı 

Google+ WhatsApp