KAYSERİ TİCARET BORSASI İLE ÇORUM TİCARET BORSASI KARDEŞ OLDU

KAYSERİ TİCARET BORSASI İLE ÇORUM TİCARET BORSASI KARDEŞ OLDU

TOBB Oda-Borsa Akreditasyon Sisteminde de yer alan, ilişkileri geliştirmek adına, Kayseri Ticaret Borsası ve Çorum Ticaret Borsası “Kardeşlik ve İş birliği “protokolü imzaladı.

TOBB Oda-Borsa Akreditasyon Sisteminde de yer alan, ilişkileri geliştirmek adına, Kayseri Ticaret Borsası ve Çorum Ticaret Borsası “Kardeşlik ve İş birliği “protokolü imzaladı.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış ve Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat tarafından imzalanan protokol ile iki borsa arasında çeşitli konularda iş birliği ve ortak projeler yürütülmesi hedefleniyor.

Kayseri Ticaret Borsası hizmet binasında düzenlenen imza törenine, her iki Borsa’nın Meclis Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

 

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, imza töreni sonrası şunları söyledi. “BugünÇorum Ticaret Borsamız ile Kardeşlik beratımız için bir araya geldik. Bundan çok memnunuz. Bu protokolleri çevremizdeki birçok Oda ve Borsa ile yapmalıyız “dedi.

Ortak İş Kültürü için, sürdürülebilir ilişkiler için bu protokolün çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Bağlamış, şöyle konuştu: “Kayseri önemli bir kavşaktır. Verimli ve geniş topraklarıyla önemli bir potansiyele sahiptir. Artık Kayseri kabuğunu kırıyor. 1,5 milyonu bulan nüfusu ile birlikte Orta Anadolu’nun önemli Büyükşehirlerinden biri olduk ve yatırımcıları bekliyoruz. Büyük yatırımcılara ihtiyacımız var. Siz gelin bizler sizin önünüzü açmak için elimizden geleni yapalım.Dileriz ki borsalarımız arasında ekonomik ve insani ilişkileri güçlendirme ve hizmet kalite anlayışını arttırmak amacıyla girdiğimiz bu yol başarıyla amacına ulaşır. Hedefimiz, her iki Borsa arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamaktır. Bu anlaşmayla birlikte, “Gücümüz gücünüz, gücünüz gücümüz” felsefesiyle diğer Borsalara rol model olmayı amaçlıyoruz. Çorum Ticaret Borsası ile kardeş olmaktan dolayı çok memnunuz, protokolün hepimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, atılan imza sonrasında “Sizlerle ‘Kardeş Borsa’ olmaktan onur duyarız. TOBB’a bağlı tüm oda-borsalar gerçekten kardeştir. Çok güzel bir birliktelik var. Bu birliktelikten büyük bir gücün doğduğuna inanıyorum. Bu protokolün hem Kayseri hem de Çorum bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum “ dedi.

 İmzalanan protokolün ardından karşılıklı kardeşlik beratı ve plaketler verildi.

Google+ WhatsApp