Kayseri Serbest Bölgesi Hem E-Ticaretin Merkezi Hem De Egeli İşadamların Yatırım Merkezi

Kayseri Serbest Bölgesi Hem E-Ticaretin Merkezi Hem De Egeli İşadamların Yatırım Merkezi

Kayseri Serbest Bölgesi Hem E-Ticaretin Merkezi Hem De Egeli İşadamların Yatırım Merkezi

Kısa adı KAYSER olan Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yönetim Kurulu Toplantısında; Kayseri Serbest Bölgesinin artık e-ticaretin Merkezi olduğunu söyledi.
Ege Serbest Bölgesi Kurucu yatırımcı ve işadamlarının geçen hafta Kayseri Serbest Bölgesinde inceleme gezisinde bulunduklarını ve Orta Doğu ve Uzakdoğu için Kayseri’yi üst seçtiklerini belirten Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Serbest Bölgesi artık Türkiye için bir cazibe, üst ve aktarma istasyonu olduğunu kaydetti.
Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu toplantısında açıklamalar da bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri Serbest Bölgesi Kayseri Belediyecilik Modelinin bir sonucu olduğunu çünkü belediyenin yatırım, destek ve hizmetleri ile her geçen büyüyen ve alt yapısı ile gelişen bir ticaret alanı olarak tarihi İPEK YOLUNDA hak ettiği yerini aldığını ifade etti.
Kayseri’nin istihdamına büyük katkı sağlayacak yeni yatırımların sırada olduğu açıklayan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi;
“Kayseri Serbest bölgesi artık bir cazibe ve yatırım bölgesidir. Türkiye’de artık yatırımların dikkatini çekmiş ve yatırım için aranılan merkez olmuştur. Nitekim son olarak ilimize gelen Egeli yatırımcı ve işadamları Kayserimizi Ortadoğu ve Uzakdoğu için üst seçmişlerdir. Özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya ilinde gerçekleştirilen Export Toplantıların Çin ile yapılan e-ticaret anlaşması ile Kayseri Serbest Bölgesinin e-ticaretin merkezi olması planlanması Kayseri için bir kazançtır. Ancak bu kazanç bir tesadüf değildir. Özellikle Melikgazi Belediyesinin Kayseri Serbest Bölgesi için gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetlerin bir sonucudur”

Google+ WhatsApp