Kayseri Şeker 2017'ye Hazırlanıyor

Kayseri Şeker 2017'ye Hazırlanıyor

Kayseri Şeker 2017'ye Hazırlanıyor

Türkiye de şeker sektörünün geleceği ve 2017’ye Şeker Pancarı sektörünün hazırlıklarının yurt dışındaki şeker sektörü tarafından yakından takip edildiği belirtildi.
2015 Hannover tarım fuarına Kayseri Şeker’e bağlı 12 bölgeden 40 Pancar ekicisi ile birlikte katılan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Türkiye de şeker sektörünün geleceği ve 2017’ye yönelik şeker pancarı sektörünün hazırlıkları konusunda yapmış olduğu açıklamada; Türkiye de şeker sektöründe Kayseri Şeker’in öncü bir kuruluş olduğuna dikkat çekti.
Başkan Akay; "Kayseri Şeker kendi göbeğini kendisi kesecek güce erişti. Biz 2017 yılı sonrası için herhangi bir endişe duymuyoruz. Avrupa da üretimin serbest bırakılacağı 2017 yılı içinde bizim üretim aşamasında Avrupa seviyesinde olabilmemiz, kısa zamanda Avrupa’daki üretim seviyesini yakalamamız gerekiyor. Bunu ifade ederken çiftçimizin ve şirketimizin gücüne inanarak ifade ediyoruz. Fabrikadaki uygulamalardan, ekiminden tutunda sökümüne kadar teknoloji modellerinin hepsini Türkiye de örnek olarak en iyi uygulamaları gerçekleştirmekte olup yeni uygulamaları da başaracağımızı düşünüyoruz" dedi.

Google+ WhatsApp