KAYSERİ OSB’NE SAHİP ÇIK PLATFORMU SÖZCÜSÜ KİRACIOĞLU’NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

KAYSERİ OSB’NE SAHİP ÇIK PLATFORMU SÖZCÜSÜ KİRACIOĞLU’NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü İş İnsanı Bekir Okay Kiracıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bayramların, insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, kişisel dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak unutulduğu özel günler olduğunu vurgulayan Kiracıoğlu, bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan müstesna zaman dilimleri olduğunu ifade etti.

 “Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu Ramazan Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirerek, bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimsemeliyiz.” diyen Kayseri OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Kiracıoğlu, mesajını şöyle sürdürdü:

“Bayram sevincini yaşadığımız bu günlerde bizleri evlerimize kapanmak zorunda bırakan, dünya çapında önemli ekonomik etkiler doğuran ve halen devam eden korona virüs Covid-19 salgının bir an önce sona ermesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.  Sanayicilerimizin ve üreticilerimizin bu zor dönemden en az hasarla çıkmalarını ve şehrimiz ekonomisine verdikleri katkıların katbekat artmasını diliyorum.

Bu vesile ile vatanımızı savunurken canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, bayramı buruk geçiren şehit ailelerine sabırlar diliyor, gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Başta Irak’ın kuzeyi olmak üzere, ülkemizin bütününde ve sınırlarımızda terörün kökünü kazımak için can siper mücadele gösteren tüm güvenlik güçlerimize de Yüce Allah’tan güç ve kuvvet vermesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Ramazan Bayramı’nın üreticilerimize, sanayicilerimize, Kayseri’mize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve hayırlar getirmesini diliyor, herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Google+ WhatsApp