Kayseri Eğitim Bir Sen'den Talas Belediye Başkanı Palancıoğlu'na Ziyaret

Kayseri Eğitim Bir Sen'den Talas Belediye Başkanı Palancıoğlu'na Ziyaret

Kayseri Eğitim Bir Sen'den Talas Belediye Başkanı Palancıoğlu'na Ziyaret

Eğitim Bir Sen Kayseri No’lu Şube Başkanı Aydın Kalkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Eğitim Bir Sen Kayseri 1 No’lu Şube Başkanı Aydın Kalkan, sendikalarının çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Kalkan, Genç Memur Sen olarak gençlik çalışmalarına ağırlık vermeyi planladıklarını dile getirdi. Kalkan okullarda sendika üyeleri ve iş yeri temsilcileri marifetiyle gençleri sosyal, kültürel ve sportif çalışmalara yönlendireceklerini ve olumsuzlukların gençler üzerindeki tesirlerini ortadan kaldıracak çalışmalar yapacaklarını anlattı.
Eğitim Bir Sen Başkanı Aydın Kalkan, Talas’ın üniversite öğrencilerinin ve üniversitelerin en yoğun olduğu bir yerleşim yeri olduğunu ve bu anlamda Talas Belediyesinin eğitim kültür çalışmalarına büyük ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. Kalkan, Genç Memur Sen, gençlik çalışmalarında belediyelerden ve sivil toplum örgütlerinden daha fazla faaliyet göstermelerini ve paydaş olarak uzun soluklu çalışmalar yapmak istediklerini anlattı.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ziyaretten dolayı Eğitim Bir Sen Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Palancıoğlu, Talas Belediyesi olarak belediyenin rutin alt ve üst yapı çalışmalarının yanında her ay halka açık kültürel bir etkinliğin yapıldığını, gençlik çalışmalarının ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde devam ettiğini anlattı.
Palancıoğlu Talas’a modern ve işlevsel bir spor tesisi ve çocuk bakım mekânı yaptıracaklarını anlattı.

Google+ WhatsApp