Kayıp Yasin'in görüldüğü ihbarı polisi alarma geçirdi

Konya’nın Akören ilçesinde 10 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Yasin Şahin'in, il merkezinde bir sokakta Suriye uyruklu iki mülteci tarafından görüldüğü ihbarı alan polis, ihbarın yapıldığı sokakta arama gerçekleştirdi. Evlerin kapısını tek tek çalan polis küçük Yasin'in izine rastlamadı.

Akören ilçesi Belkuyu Mahallesi’nde evinin önünde oynadığı sırada aniden ortadan kaybolan ana sınıfı öğrencisi 6 yaşındaki Yasin Şahin’in kaybolmasının üzerinden 10 gün geçti. Bir anda ortadan kaybolan Yasin'in bulunması için ilk günden itibaren seferber olan jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, Yasin'in yaşadığı mahallede ekipler tarafından arama çalışmaları devam ederken, bugün öğle saatlerinde merkez Karatay ilçesi Hacı Sadık Mahallesi Demet Sokak'ta iki Suriye uyruklu mülteci tarafından görüldüğü ihbarı üzerine polis harekete geçti. Suriyelilerle söz konusu adreste bir araya gelen ekipler, küçük Yasin'i iki kadının yanında gördüklerini iddia etmesi üzerine polis sokak ve çevresinde arama gerçekleştirdi. Sokakta bulunan evlerin kapısını tek tek çalan polis, Yasin'i görüp görmediklerini sordu. Yapılan aramada küçük Yasin'den herhangi bir ize rastlanmadı. 

Google+ WhatsApp