Karayel Hasancı Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Karayel Hasancı Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geldi

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Kocasinan İlçesi’ne bağlı, Hasancı Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
1 Kasım seçimleri için çalışmalarını mahalle mahalle, sokak sokak sürdüren AK Parti Kayseri milletvekilleri ve milletvekili adayları, her fırsatta mahalle sakinleri ile de bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemeye çalışıyor.
Bu programlardan birini de, Kocasinan İlçesi’ne bağlı, Hasancı mahallesinde gerçekleştirdi. Hasancı mahallesindeki toplantıya, AK Parti MKYK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel’in yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekili Adayı İsmail Emrah Karayel, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, Şeker Fabrikası Genel Müdürü Hüseyin Akay, Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, muhtarlar, çiftçiler ve mahalle sakinleri katıldı.
Mahalle sakinlerinin, çiftçilerin ve muhtarların sorunlarının dinlendiği toplantı oldukça verimli geçerken, toplantıya katılan yetkililer sorunları tek tek not alarak, bu sorunların çözümleri konusunda gerekli yerlerle görüşmeleri gerçekleştireceklerini ilettiler. Muhtarlar ve çiftçiler de bu tür toplantıların kendileri açısından çok önemli ve verimli olduğunu dile getirerek, ayda bir de olsa bu toplantıların tekrarlanması gerektiğini dile getirdiler.

Google+ WhatsApp