Karadeniz´in En Büyük Avm´si Dünya Starlarını Ağırlamaya Hazırlanıyor

Samsun´un Canik ilçesinde bulunan ve Karadeniz Bölgesi´nin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Lovelet AVM, 2015 yılında Samsun´da dünya starlarını ağırlamayı planlıyor. Ünlü pop şar

Samsun´un Canik ilçesinde bulunan ve Karadeniz Bölgesi´nin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Lovelet AVM, 2015 yılında Samsun´da dünya starlarını ağırlamayı planlıyor.
Ünlü pop şarkıcısı Hadise´yle gerçekleştirdiği açılış etkinliğine binlerce Samsunlu katılan Lovelet AVM´nin müdiresi Nazlı Özdemir, 2015 takvim yılında Türkiye´ye gelme olasılığı olan dünya starlarının menajerleriyle bağlantıya geçildiğini, büyük şehirlerde konser verecek ya da şov yapacak olan bu sanatçıları Samsun´da ağırlayarak, bölgede bir ilki gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti.
Kadrosuna çözüm ortağı olarak dahil ettiği, Inside-AVM danışmanlık şirketi, pazarlama müdürü Ebru Mirza, ticari danışman Abdullah Koçoğlu, moda fotoğrafçısı Emre Boz, dünyaca ünlü illüstratör Tayyar Özkan gibi birbirinden profesyonel isimlerle 2015´e her bakımdan eksiksiz girmeyi hedefleyen AVM yönetimi, önümüzdeki sezonun Samsunlular adına renkli geçeceğini ifade ettiler.

22.10.2014 08:51:12 TSI

Google+ WhatsApp