Kansere Yenik Düşen Polis Memuruna Son Görev

Adana´da yakalandığı kolon kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru, son yolculuğuna mesai arkadaşları ve ailesi ile birlikte uğurlandı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asa

Adana´da yakalandığı kolon kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru, son yolculuğuna mesai arkadaşları ve ailesi ile birlikte uğurlandı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü´ne bağlı motorize yunus timlerinde görev yapan 40 yaşındaki Rüşan Koçuk´a yaklaşık bir yıl önce kolon kanseri teşhisi konuldu. Bir yıldır tedavi gören 2 çocuk babası Koçuk, bugün Yüreğir Başkent Hastanesi´nde yaşamını yitirdi.
Polis memuru Koçuk, son yolculuğuna mesai arkadaşları ve ailesi ile birlikte uğurlandı. Yunus timleri eşliğinde cenaze aracı ile Buruk Mezarlığı´na getirilen Koçuk için burada cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda polis memuru ile birlikte Koçuk´un ailesi katıldı. Koçuk, daha sonra gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.
(ERN-Y)

25.10.2014 14:57:55 TSI

Google+ WhatsApp