Kalkınma Bankası'ndan Kayseri Şeker'e Ziyaret

Kalkınma Bankası'ndan Kayseri Şeker'e Ziyaret

Kalkınma Bankası'ndan Kayseri Şeker'e Ziyaret

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli’yi makamında ziyaret eden Kalkınma Bankası yetkilileri, Kayseri Şeker’in Bölge ekonomisine katkılarını yakından takip ettiklerini söyledi.
Ülkenin sürdürülebilir kalkınma öncelikleri doğrultusunda, girişimcilerin finansman ihtiyaçlarını karşılamak, sermayenin tabana yayılmasına ve yapısal dönüşüme katkıda bulunmak, yurtiçi ve yurtdışı kuruluşlarla işbirliği yapmak ve danışmanlık desteği sağlamayı amaçlayan Kalkınma Bankası yetkililerinin bölge ekonomisinin gelişimine katkı sağlamakta olan kurum ve kuruluş yetkilileri ile bir dizi temaslarda bulunacakları öğrenildi. Kalkınma Bankası heyetinin Kayseri Şeker’i ziyaretlerinde; Kalkınma Bankası Kredi Pazarlama Daire Başkanlığı’ndan Kemal Yetim, Kurumsal Pazarlama Daire Başkanlığı’ndan Esin Eren, Ticari Pazarlama Daire Başkanlığı’ndan Ali Saka yer aldı.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli; Kalkınma Bankası yetkililerinin Kayseri Şeker’i ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Benli; Kalkınma Bankası yetkilileri ile, enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji konusundaki yatırımlarda kredilendirme işbirliği konularında görüş alışverişinde bulunulduğunu belirterek son günlerde bankacılık ve finans çevrelerinin Kayseri Şeker’e gösterdikleri ilginin memnuniyet verici ve güven artırıcı gelişmeler olduğunu söyledi.

Google+ WhatsApp