Kadın Voleybol Takımımız Sezon Kapanış Yemeğinde Buluştu

Kadın Voleybol Takımımızın sezon kapanış yemeği, Akatlar No:1903 Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Yemeğe, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Kadın Voleybol Takımımızın Antrenörü Kamil Söz, teknik ekip ve oyuncularımız katıldı.

Yemekte açıklamalarda bulunan Levent Çifter, “Bizim artık sezon başı kahvaltıları, sezon sonu yemekleri geneleksel hale geldi. Bu şunu gösteriyor sezon sonunda da mutluyuz, gururluyuz. Takımımız bizi sevindirdi. Hedeflerimizin üstünde performans gösterdiler. Kulübün imkanlarını iyi kullandılar. Buraya gelen oyuncuların iyi yetişip, parlayıp daha yukarılara çıktığını görüyoruz. Beşiktaş artık hem müsabaka yapan bir takım hem de yetiştiren bir takım oldu. Genç oyuncuların gelişmesinde, daha yukarılara tırmanmasında aileler ve diğer hocalar Beşiktaş’ı hedef gösteriyorlar” diye konuştu.

Voleybol Kadın Takımımızın Antrenörü Kamil Söz ise şöyle konuştu: “Güçlü takım Bursa, şimdi onlar Avupa Kupası’nı oynuyorlar. Biliyorsunuz beşincilik, altıncılık maçı oynayacağız. İki maçı da kazanmamız gerekiyor. Sonuna kadar biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. İyi hazırlanıyoruz. Aslında bu pozisyondan yararlanabiliriz. Challenge Cup’ta oynuyorlar, yorgun olabilirler. Konsantrasyon bozuklukları olabilir, onlardan faydalanmak istiyoruz. Aslında şu an hazırız. Eğer düşündüğümüz gibi oynayabilirsek, onların güçlü silahları var durdurabilirsek kazanabileceğimizi düşünüyorum. Çok çalıştılar, özveriyle çalışıldı. Son oynadığımız Halkbank maçı çok önemliydi. Güçlü takım, saha avantajı olmasına rağmen oyuncularım kazanmasını bildiler. O stresi çok iyi yönettik. Sakin ve akıllı oynadık. Bugün de bu yemekte onu kutlamak için buluştuk.”

Voleybol Kadın Takımı oyuncularımızdan Merve Gülaç da sezonu istedikleri yerde bitirdiklerini ifade ederek, “Hedefimiz Avrupa kupalarına gitmekti. Bütün üzüntüler geride kaldı, iyi şeyleri hatırlıyoruz. Çok zor geçti, bakınca stresli zamanları da oldu. Biz stresli anlardan başarıyla çıkmayı becerdik. Önümüzde Bursa maçı var. İlk maçı evimizde kaybettik. Cumartesi orada oynayacağız, daha iyi hazırlandık. Umarım alırız ve beşinci bitiririz. Yemekte güzel bir organizasyon oldu. Başarımızı kutladık” dedi.

Google+ WhatsApp