K.T.O İle TMMOB  Protokol İmzaladı

K.T.O İle TMMOB Protokol İmzaladı

Kayseri Ticaret Odası(KTO) ile TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi arasında “İş Makineleri Teknik Belgesi Düzenlenmesi” ne İlişkin İşbirliği Protokolü Törenle İmzalandı.

 Oda’ya iş makinası tescil talebiyle başvuruda bulunan gerçek veya tüzel kişilerin tescile konu iş makinalarına ait Teknik Belge’nin Oda adına MMO Kayseri Şubesi tarafından düzenlenmesi için yapılan protokolde Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Başkanı Akif AKSOY hazır bulundu. 

Protokol töreninde konuşan KTO Başkanı Ömer Gülsoy, “Üyelerimizin iş makinası tescil taleplerine ilişkin hizmet vermekteyiz. Bu hizmeti daha iyi şartlarda yerine getirmek adınaTMMOB Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi ile istişarelerde bulunarak İş Makineleri Teknik Belgesi Düzenlenmesine ilişkin protokol imzalanması kararını aldık. Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak, en az maliyetle en kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışmalar yapmaktayız. Bugün imzalayacağımız bu protokolde de üyelerimizin çıkarlarını gözeterek hareket ettik. Üyelerimiz için hayırlı olur inşallah” ifadelerini kullandı. 

Kayseri Ticaret Odası ile yapılan protokole imza atmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Aksoy ise, “Bu protokol, Türkiye odalar ve borsalar birliğinin İMBS (İş makinaları Bilgi Sistemi) iş makinaları envanterinin Kayseri Ticaret Odası sorumluluğunda olan işlemler için doğru ve tam olarak tutulmasının sağlanması, daha önceleri beyan esasına dayalı olan bilgilerin doğru ve zamanında kayıt altına alınması  kapsamında Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi tarafından teknik belgenin düzenlenmesi amacıyla hazırlanmıştır. Ayrıca sadece Kayseri değil Kayseri Şubeye Bağlı bulunan Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Sivas ve Erzincan il ve ilçelerinde bulunan, Kayseri Ticaret Odasına kayıtlı üyelerine ait iş makinalarının teknik belgelerinin düzenlenmesini de kapsamaktadır” diye konuştu.

Google+ WhatsApp