İzmir Emniyet İl Müdürü Celal Uzunkaya:

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Türk Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy´u İzmir´deki makamında

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Türk Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy´u İzmir´deki makamında ziyaret etti.
Türk Sanayici İş Kadınları ve İşadamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy da, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya´nın ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getirdi. İzmir emniyetinin çalışmalarının yararına, emniyet teşkilatının önemine değinen Başkan Atasoy, "Emniyet ve güvenlik her şeyin başıdır bir ülkede emniyet ve huzur yoksa hiçbir şey olmaz" dedi. Başkan Atasoy, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya´ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü´nün Toplum Destekli Projeler hakkındaki çalışmalarını paylaşarak "İzmir İl Emniyet Müdürlüğü´nün toplum yararına yapacağı projeleri sivil toplum kuruluşlarıyla yapabiliriz. İzmir emniyeti olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanındayız ve ülkemizin toplum yararına ve insanlığın yararına katkı sağlayan ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan sizler gibi çok değerli sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına ve faaliyetlerine katkı koymak ve desteklemeye hazırız" diye konuştu.
(OA-OA-HO-Y)

17.10.2014 15:53:30 TSI

Google+ WhatsApp