İstanbul Başakşehirli Futbolculardan Belediyeye Ziyaret

İstanbul Başakşehir Kulübü Yöneticileri, futbolcular ve teknik ekip, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal´ı ziyaret ettiler. İstanbul Başakşehirli Yöneticiler, başkan, futbolcular ve teknik eki

İstanbul Başakşehir Kulübü Yöneticileri, futbolcular ve teknik ekip, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal´ı ziyaret ettiler.
İstanbul Başakşehirli Yöneticiler, başkan, futbolcular ve teknik ekip Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal´ı belediye binasında ziyaret ettiler. Başkana, 4-0 kazanılan Galatasaray maçının topu da Göksel Gümüşdağ tarafından hediye edildi.

UYSAL: "4 BÜYÜKLERİN ARASINDA YER BULMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Ziyarette konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, takımın başarılarının artacak olması halinde seyirci kitlesinin de aynı oranda artacağını ifade ederek, "Her ne kadar 4-0´lık skordan sonra, Galatasaraylıların üzülüp bizi eleştiriyor olsa da biz diyoruz ki; bu sadece Galatasaraylılara özel bir şey değil. Biz 4 büyüklerin arasında yer bulmaya çalışıyoruz. İnşallah bu başarıların devamını yaşarız. Hocamıza, başkana ve futbolculara teşekkür ediyorum" dedi.

GÜMÜŞDAĞ: "GALİBİYET İÇİN ÇIKIYORUZ"
İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ise yapmış olduğu konuşmasında, Galatasaray maçının galibiyetine vurgu yaparak, "Böyle anlamlı bir maçtan sonra sizi ziyaret etmek, bizim için büyük mutluluk. Sizde bizim ekibimizin bir üyesisiniz ve ailemizin içindesiniz. Biz her maça çıkarken galibiyet için çıkıyoruz. Hiçbir takımın bizim için ayrıcalığı yok. Oyuncularımızı ve hocamızı tebrik ediyoruz. Önemli bir mücadele gösterdiler. Bu da bizim mutluluk duyduğumuz bir durum" açıklamasını yaptı.
Gümüşdağ, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal `a bir jest yaparak, "İstanbul Başakşehir benim başkanlığını yaptığım bir kulüp ama sizde bizim manevi başkanımızsınız. Her zaman beraberiz. Bunu da bütün arkadaşlar biliyor" yorumunda bulundu.

AVCI: "ADIM ADIM BÜYÜYEN BİR TAKIM"
İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sırf Galatasaray değil önlerinde daha önemli maçlarda olduğunu hatırlatarak, "Çok önemli bir Gençlerbirliği maçı oynayacağız. Her maç bizim için önemli. Seyircimiz ise özellikle aldığımız iyi skorlarla daha da büyüyecek. Sabırlı olacağız ve uzun vadede iyi şeyler yapacağız. Umarım adım adım büyüyen bir takım oluştururuz" dedi.
Ziyaretin ve konuşmaların ardından Göksel Gümüşdağ, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal´a 4-0 galip geldikleri Galatasaray maçının topunu ve ayrıca krampon, forma ve atkı hediye etti. Hediyelerin takdiminin ardından futbolcular, teknik ekip ve başkanlar, belediye binasının önünde hep birlikte fotoğraf çektirdiler.
(DG-

29.10.2014 15:56:45 TSI

Google+ WhatsApp