Işid´den Ypg´ye Bir Saatte 15 Havan Topu Mesut Alan

IŞİD militanları, Kobani´de YPG güçlerinin mevzilerine bir saatte 15 havan topu saldırısı gerçekleştirdi. Suriye´nin Kobani kentinde IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki sokak savaşları 33´ün

IŞİD militanları, Kobani´de YPG güçlerinin mevzilerine bir saatte 15 havan topu saldırısı gerçekleştirdi.
Suriye´nin Kobani kentinde IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki sokak savaşları 33´üncü gününde de devam ediyor. ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait jet uçakların sabah saatlerinden bu yana keşif uçuşunu sürdürdüğü kente, henüz hava operasyonu gerçekleştirilmedi.

YPG´YE SON 1 SAATTE 15 HAVAN TOPU
Sabah saatlerinde sıcak çatışmaların yaşandığı Kobani´de saat 14:30 sıralarında IŞİD militanları havan toplu saldırılarını başlattı. IŞİD militanları bir saatte YPG güçlerinin kentin doğusundaki karargah binalarını ve Mürşitpınar Sınır Kapısı´nın yakınlarına 15 havan topu saldırısı gerçekleştirdi.

HAVAN TOPU SINIR NOKTASINA DÜŞTÜ
Kentin doğusunda YPG´lilerin karargah olarak kullandıkları bir binayı hedef alan saldırı sonrası YPG güçlerinin başka bir mevziye sığındıkları görüldü. Öte yandan bir havan topunun da sınıra sıfır noktasındaki boş bir araziye düştüğü gözlendi.
(MA-YHY-Y)

17.10.2014 15:52:50 TSI

Google+ WhatsApp