İŞADAMI İSA FERAH MHP’DEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

İŞADAMI İSA FERAH MHP’DEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Kayseri’de Ülkücü camianın sevilen isimlerinden olan işadamı İsa Ferah MHP’den 28.dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Adaylık başvurusunu MHP Genel Merkezine yapan İsa Ferah, Genel Başkan Devlet Bahçeli’liyi de ziyaret ederek bir süre görüştü. Ferah, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hayır duasını aldım. Tüm Kayserililere de selamını getirdim” dedi.

Kayseri’de MHP ve Ülkücü Hareketin sevilen isimlerinden olan işadamı İsa Ferah, Milliyetçi Hareket Partisi’nden 28.dönem için milletvekilli aday adayı oldu. Adaylık başvurusunu MHP Genel Merkezinde yapan İsa Ferah ardından da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Genel Başkanları Devlet Bahçeli ile bir süre görüşen Ferah, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin hayır duasını aldım. Tüm Kayserililere de selamını getirdim” dedi. Ferah, şunları kaydetti.” Allah utandırmasın inşallah.Zorlu ve meşakkatli bir yola daha çıkmış bulunuyorum. Teşkilatlarımızın vereceği her görevi sırtlamaya, partimize katkı sağlayıp, hizmet etmeye dün olduğu gibi bugünde, yarında hazırım” 

İsa Ferah Kimdir. İsa Ferah, Mali Müşavir, Denetçi ve işadamıdır. Ülkücü Hareketin içinde yetişmiş, sırayla Kocasinan İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Kocasinan Belediye Meclis Üyeliği, İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulunmuştur.  İsa Ferah, 27.dönem Kayseri Milletvekili adaylığı da yapmıştır. İsa Ferah evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Haber: Mehmet Yılmaz

Google+ WhatsApp