İntihar Videosu Yayınlayan Mehmet Pişkin Toprağa Verildi

İstanbul´da, sosyal paylaşım sitesinde intihar videosu yayınladıktan sonra kendini asan Mehmet Pişkin´in cenazesi Hatay´ın İskenderun ilçesinde toprağa verildi. Ölümünün ardından mezar istemeyen, bede

İstanbul´da, sosyal paylaşım sitesinde intihar videosu yayınladıktan sonra kendini asan Mehmet Pişkin´in cenazesi Hatay´ın İskenderun ilçesinde toprağa verildi. Ölümünün ardından mezar istemeyen, bedeninin kadavra yapılmasını ya da balıklara atılmasını isteyen Mehmet Pişkin´in vasiyeti yerine getirilmedi.
Cenazesi bugün sabaha karşı İstanbul Adli Tıp Kurumu´ndan Hatay´ın İskenderun İlçe Devlet Hastanesi morguna gönderilen Mehmet Pişkin (37) için Kaptan Mehmet Paşa Camii´nde tören düzenlendi. Pişkin´in ailesi tabutu önünde gözyaşları dökerek feryat etti. Mehmet Pişkin´in babası Kasım Pişkin ise güçlükle ayakta durabildi. Mehmet Şimşek´in cenazesi kılınan namazın ardından İskenderun Çankaya Mezarlığı´nda defnedildi.
Öte yandan, cenaze tabutu için fotoğraf bulunamaması üzerine, İstanbul´dan cenazeye katılan Mehmet Pişkin´in iş arkadaşları sosyal paylaşım sitesinde bulunan Pişkin´e ait fotoğraflarının internet kafede renkli fotokopini çıkarttı.
Sosyal medyayı sarsan videosunda mezarda gömülmek istemediğini vasiyet olarak açıklayan Mehmet Pişkin´in yakınları konuyla ilgili de açıklama yapmaktan kaçındı.
Pişkin, intihar edeceğine dair yayımladığı videosunda, "Herhangi bir dini inancım yok. Gömülmek istemiyorum. Bir kadavra yapsınlar, bilimsel araştırmalara versinler bedenimi. Çocuklar iskeletimle oynasın. Olmadı balıklara atsınlar. Ama mezar istemiyorum" demişti.
(SYT-YHY-Y)

17.10.2014 16:56:23 TSI

Google+ WhatsApp