İntihar girişiminde bulunan genç kızı canı pahasına kurtardı

Tokat’ta bir inşaata çıkarak intihar girişiminde bulunan genç kızı 112 ambulans şoförü kendi canını tehlikeye atarak kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Mahmutpaşa Mahallesi’nde inşaatın 5. katına çıkan 23 yaşındaki T.Ö.’yü gören vatandaşların ihbarı üzerine ekipler olay yerine sevk edildi. Akıl ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi’nden kaçarak intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen genç kız, binanın ucuna gelmesiyle yürekleri ağızlara getirdi. Psikiyatrist ve polis, yağmur ve soğuk hava altında genç kızı yaklaşık 2 saat boyunca ikna etmeye çalıştı. Bu sırada binanın balkon kenarında bulunan genç kızı 112 Acil Servis ambulans şoförü kurtarmak için harekete geçti. İki balkon arasında bulunan kalasların üzerine çıkarak karşıya geçen şoför, genç kızı yakalayarak kurtardı. Polis tarafından binadan indirilen genç kız, polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü. Genç kızın Çorum'da da intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Yüksekten düşme tehlikesine rağmen canını tehlikeye atan ambulans şoförü İdris Türk, basın mensuplarının “Yaptığınız tehlikeli değil mi?” sorusuna, “Ne tehlikesi, çocuğun canından mı tehlikeli. Bir anlık boşluğundan faydalanarak kalasın üzerinden karşıya geçerek kurtardım. Ben inşaatçıyım zaten” dedi. 

Google+ WhatsApp