İlçelerde KAYMEK Rüzgarı

Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçe ve 1 mahallede yapılan 12 kadın ve gençlik merkezi ile KAYMEK hizmetleri ilçelere taşındı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçe ve 1 mahallede yapılan 12 kadın ve gençlik merkezi ile KAYMEK hizmetleri ilçelere taşındı. KAYMEK, ilçelerdeki kadın ve gençlik merkezlerinde açtığı sanat ve mesleki eğitim kurslarının yanı sıra yaz döneminde öğrenciler için de kurslar açtı. KAYMEK’in 16 branşta açtığı kurslara Bin 750 öğrenci katıldı. 
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, kent merkezindeki hizmetlerini kadın ve gençlik merkezleri kanalıyla ilçelere de taşımaya devam ediyor. KAYMEK’in ilçe belediyeleri, ilçe müftülükleri ve ilçe halk eğitim merkezleriyle işbirliği halinde açmış olduğu yaz kursları sona erdi. Hacılar, Develi, Yahyalı, Yeşilhisar, Tomarza, Sarız, Akkışla, Sarıoğlan, Bünyan, Felahiye ve Özvatan ilçeleriyle Palas Mahallesi’ndeki kadın ve gençlik merkezlerinde açılan kurslar yaklaşık iki ay sürdü. 
Kuran-ı Kerim, Değerler Eğitimi, Yüzme, Ebru, Ahşap Boyama, Kumaş Boyama, Keçe, Satranç, Masa Tenisi, Tenis, Müzik, Basketbol, Futbol, İngilizce ve Bilgisayar branşlarında açılan yaz kurslarına Bin 750 öğrenci katıldı. Yüzme kursu sonunda, kursa katılan öğrenciler arasında yarışma yapılarak dereceye giren öğrencilere yüzme üyeliği kursu hediye edildi.  

Google+ WhatsApp