İl Ve Bölge Müdürleri

İl Ve Bölge Müdürleri Vali Düzgün Başkanlığında Erciyes'te Toplandı

Kayseri’deki kamu yatırımlarının ele alınarak istişare edildiği, kamu kurum ve kuruluşlarındaki iş ve işlemlerin yürütülmesindeki koordinasyonların sağlandığı İl ve Bölge Müdürleri Toplantısı Vali Orhan Düzgün Başkanlığında yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Erciyes Kamp ve Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıya Vali Orhan Düzgün’ün yanı sıra, Vali Yardımcıları ile kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri katıldı.
Vali Düzgün, toplantının açılışında, Kayseri’ye hizmet eden kamu kurumlarının birbirlerinin faaliyetlerini tanımalarını ve koordinasyonun eksiksiz bir şekilde sürdürülerek kamu yatırımlarının sorunsuz devamını amaçladıklarını belirtti.
Kamu kurumlarında yerli malların kullanılmasının ve teşvik edilmesinin önemini vurgulayan Vali Düzgün, kamu kurumlarında tüketimlerde alternatifi olan ürünlerde yerli malların tercih edilmesinin gerekliliğini ifade etti.
Mart ayında İstiklal Marşının Kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası olmak üzere iki önemli hafta bulunduğunu ifade eden Vali Düzgün, kamu kurumlarında İstiklal Marşının Kabulü haftasında gençlere yönelik, milli duyarlılığı artıracak etkinlikler yapılması, Çanakkale Şehitlerini Anma Haftasında ise kamu kurumlarında görev yapan idareciler başta olmak üzere kamu personelinin aileleri ve çocukları ile şehit ailelerini ziyaret etmeleri ve onların acılarını paylaşmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.
Vali Düzgün ayrıca, sosyal medyanın kitlesel iletişim noktasındaki önemine değinerek, gençlerin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda sorumlu davranmaları hususlarında herkesin kendi çocuklarından başlamak üzere personelini bilgilendirmesini, gençlik merkezi ve okullarda da yönetici ve öğretmenler tarafından gerekli bilgilendirmenin yapılmasını istedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de katılımcılara sunum yaparak, 2015 yılında il ve ilçelerde yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Eskici, gerçekleştirilen büyük ve küçük projeler, yapımı biten spor tesisleri, kentteki sporcuların müsabakalardaki başarıları ve yapılması planlanan ihale ve projelere ilişkin bilgileri paylaştı.
Toplantıda, Vali Düzgün başkanlığında Vali Yardımcıları ve kamu kurumlarının il ve bölge müdürleri arasında karşılıklı görüş alış verişinde de bulunuldu.

Google+ WhatsApp