Hizmetlilere Verimlilik Semineri

Balıkesir´in Ayvalık ilçesinde, okullarda görevli hizmetlilere verimlilik semineri verildi. Öz Büro-İş Sendikası İl Temsilciliği tarafından düzenlenen `Çalıştığımız Kurumlarda Nasıl Daha Verimli Olab

Balıkesir´in Ayvalık ilçesinde, okullarda görevli hizmetlilere verimlilik semineri verildi.
Öz Büro-İş Sendikası İl Temsilciliği tarafından düzenlenen `Çalıştığımız Kurumlarda Nasıl Daha Verimli Olabiliriz?´ adını taşıyan toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne ait Cunda Uygulama Oteli´nde yapıdı. Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkin Kamacı´nın da davetliler arasında olduğu gözlenen toplantıda, Ayvalık´taki okullarda görev yapan hizmetli işçiler hazır bulundu.
Öz Büro-İş Sendikası Balıkesir İl Temsilcisi Bülent Avcu, iş görenler ve emekçilerin gerçekleri bilmeden, kendilerini ilgilendiren konulara kayıtsız kalmasından yakındı. Yıllarca Ayvalık Belediyesi´nde de birlikte çalışan ve yaklaşık dört yıldır da ilçedeki eğitim camiasına hizmet edenler olarak her zaman birlik, beraberlik, dayanışma içinde olduklarının altını çizen Avcu, "Bizler yaklaşık 4 yıl önce sistemin ve kurumun yabancısıydık. Acemisiydik. Kurum daha önce işçi çalıştırmamış olmanın acemiliğini yaşıyordu. `Biz işçi ile aynı masada oturup yemek mi yiyeceğiz?´ diyebilecek kadar kendisini dev aynasında görenlerin de bulunduğu memur ve okul müdürlerine, `Evet yiyeceksiniz. Bizlerde bu kurumun parçası, bizde bu ailenin ferdiyiz´ diyerek sisteme entegre olmakta ki kararlılığımızı ortaya koymak zorunda kaldığımız o günleri unuttuk bile. Bunu yaparken; bilinçlenme, kaynaşma, iş disiplini, sisteme entegre olma ve bütünleşme konularında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erkan Bilen´in de inkâr edilemez büyük katkıları ve motivasyonu oldu" dedi.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkin Kamacı, Ayvalık´taki okullarda hizmetlilerin büyük bir özveriyle çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hizmetlilerin çalıştıkları okullarda karşılaşabilecekleri her türlü sorunu kendilerine ulaştırılmasını istedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ise; milli eğitimde ast ve üst ayrımının olamayacağını kaydederek, "Bir takım ruhuyla birlik ve beraberlik içerisinde bulunduğumuz kurumların daha iyiye, daha ileriye gitmesi için okullarda görev yapan herkesin ekip ruhuyla hareket etmesi gerekir. Bunların içinde en önemli unsurlar da bu birimlerde görev yapan hizmetli arkadaşlarımızdır. Ayvalık´taki okullarımızın eğitim ve öğretim alanında elde ettiği başarıların daha da arttırılması ve bulundukları yerlerde daha verimli nasıl çalışabileceklerini planlayarak böylesi bir toplantı düzenledikleri için hepsine şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
(ŞK-BT)

27.10.2014 17:10:55 TSI

Google+ WhatsApp