Hes Kablo Kayserispor - Fenerbahçe: 0-0

Hes Kablo Kayserispor - Fenerbahçe: 0-0

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk ayağında oynanan Hes Kablo Kayserispor - Fenerbahçe maçının ardından Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ve Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk ayağında oynanan Hes Kablo Kayserispor - Fenerbahçe maçının ardından Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ve Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın grip olmasından dolayı takımın başında yer alamamasından ötürü sarı lacivertli takımı yöneten yardımcı antrenör Volkan Kazak zorlu bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyerek, "Daha az süre alan oyuncularımızı görme açısından bizim için önemli bir maç oldu. Bu iki ayaklı bir maç. Kadıköy'de daha farklı bir maç olacaktır. Gerekli çalışmaları yapıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinceki ise "Maçta oyun anlamında bir şeylerin değiştiğini gördük. Sahada savaşan ve koşan iyi bir takım vardı. Maçı iyi bitirdik. Daha iyi olacağız. Önümüzde Alanyaspor maçı var ve oradan puanlar almak zorundayız. Takıma yeni gelecek oyuncularla birlikte savaşacağız. Antalya kampı bizim için çok iyi geçti. Bugün gol yemememiz çok önemliydi. Takımdaki bütün oyuncular çok iyi mücadele etti" şeklinde konuştu.STAT: Kadir Has



HAKEMLER: Bahattin Şimşek (xx), Mehmet Cem Satman (xx), Hakan Yemişken (xx) 

HES KABLO KAYSERİSPOR: Lung (xx) - Hasan (xx), Mert (xx), Yasir (xx), Lopes (xx), Djedje (xx), Emre (xx) (Dk. 90 Ömer x), Rienstra (xx), Aksel (xx) (Dk. 65 Pedro xx), Mensah (xx), Kravets (xx) 

FENERBAHÇE: Harun (xx) - Isla (xx), Jailson (xx), Zanka (xx), Dirar (xx), Tolgay Arslan (xx) (Dk. 62 Kruse xx), Tolga Ciğerci (xx) (Dk. 46 Gustavo xx), Ferdi Kadıoğlu (xx), Deniz Türüç (xx), Alper Potuk (xx), Mevlüt Erdinç (xx) (Dk. 78 Muriç x)

SARI KARTLAR: Hasan (Hes Kablo Kayserispor) - Tolgay, Deniz (Fenerbahçe)


 

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Hes Kablo Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı.

Maçın rövanşı, 22 Ocak Çarşamba günü Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

26'ncı dakikada sağ kanattan ceza sahası içine yapılan ortaya Emre Demir kafa ile vurdu. Şut üstten auta gitti.

33'üncü dakikada sağ açıktan Hasan Hüseyin'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde olan Lopes topu ağlara yolladı ancak gol VAR incelemesi sonucu ofsayt nedeniyle iptal edildi.

39'uncu dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Hasan Hüseyin'in kaleye çektiği şut üstten auta gitti.

55'inci dakikada kendi yarı sahasında topla buluşan Hasan Hüseyin topla ilerleyerek Kravets'e ara pası verdi. Topla ilerleyen Kravets'in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Harun topu kornere çeldi.

77'nci dakikada Alper sol açıkta topla buluşarak kaleye şut çekti. Kaleci Lung'un çeldiği topa vuruşunu yapan Ferdi topu yandan auta yolladı.

Müsabaka golsüz eşitlikle sona erdi.

Google+ WhatsApp