Hem Hayata Hem Futbola Hazırlanıyorlar

Çanakkale Dardanelspor alt yapı sosyal sorumluluk projelerinin startını verdi. Dardanelspor, 13-18 yaş arası 100 yıldız adayını, konaklama, beslenme, eğitim-öğretim, okul servisi ve okul ihtiyaçları v

Çanakkale Dardanelspor alt yapı sosyal sorumluluk projelerinin startını verdi. Dardanelspor, 13-18 yaş arası 100 yıldız adayını, konaklama, beslenme, eğitim-öğretim, okul servisi ve okul ihtiyaçları ve giderleri gibi tüm masrafları karşılayarak hem hayata hem de Türk Futboluna hazırlıyor.
Türk futboluna Mehmet Topal, Selçuk İnan, Gökhan Zan, Okan Koç gibi yüzlerce oyuncu kazandıran Dardanelspor, DARYÜM (Dardanelspor yıldız üretim merkezi) projesi adı altında 13-18 yaş arası 100 sporcuyu konaklama, beslenme, eğitim-öğretim, okul servisi ve okul ihtiyaçları ve giderleri gibi tüm masrafları karşılayarak Türk Futboluna kazandırmaya çalışıyor. Çanakkale Dardanelspor tesislerinde gerçekleşen 2014-2015 eğitim öğretim yılı açılış törenine Çanakkale Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Belediye Başkan Vekili Ali Sürücü, Belediye Meclisi Üyesi Celal Karakaş, Gençlik hizmetleri spor il müdürü Nuammer Uslu, Askf başkanı Firuz Erdil, İl futbol temsilcisi Hayrettin Acar, Spor şube müdürü Sedat Bektaş, İl hakem kurulu başkan yardımcısı Tahsin Uçkaç, Çanakkale Dardanelspor kulübü yöneticileri katıldı.
Çanakkale Dardanelspor alt yapı koordinatörü Mustafa Meteertem, kulüp olarak felsefelerinin ahlaklı birer öğrenci daha sonra da Türk futboluna hizmet edecek iyi futbolcular yetiştirmek olduğunu belirtti. Çanakkale Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, "Kendimde sporun içinden geliyorum. Gördüğüm manzara karşısında çok duygulandım. Bu kadar çok öğrenci barındıran ve tüm masraflarını kendi imkanları ile karşılayan Çanakkale Dardanelspor´a Milli eğitim camiası olarak teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Çanakkale Dardanelspor kulübü tarafından hazırlanan okul araç gereçlerini öğrenci sporculara dağıtıldı.
(CA

17.10.2014 10:43:14 TSI

Google+ WhatsApp