Hatay Fenerbahçe Özel Eğitim Anaokulu’nda Eğitim Tüm Hızıyla Sürüyor

Hatay Derneğimizin girişimleriyle 5 Mayıs 2015 tarihinde Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin katılımıyla temeli atılan ve 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde kapılarını açan Hatay Fenerbahçe Özel Eğitim Anaokulu'nda eğitim tüm hızıyla sürüyor.

2500 metrekarelik bir alana, 410 metrekarelik oturum alanı ve 590 metrekare bahçe yüzölçümü bulunan okulda;  4 sınıf, 2 bireysel oda, 2 idare odası, 1 psikolog odası, 1 yemekhane, 1 bekleme salonu, 1 oyun salonu, 2 arşiv odası ve lavabo yer alıyor. Ayrıca üzeri polikarbon levhayla kaplı iç avlu ile bahçeye yapılan oyun parkının tüm zemini kauçuk ile kaplanarak öğrencilerin rahatça vakit geçirmeleri de sağlanıyor.

Eğitim çalışmaları devam eden Hatay Fenerbahçe Özel Eğitim Anaokulu'na bir ziyaret gerçekleştiren Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy ve dernek üyeleri ile Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, okul idarecileriyle bir araya geldi.

Ziyaret sonunda okulla ilgili bilgiler veren Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy, “Sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Okulun yapımında yaklaşık 270 kişini emeği geçti. Burada 18 çocuğumuz eğitim alıyor. Çocuklarımızı topluma kazandırma adına çalışıyoruz. Burada her türlü imkana sahibiz. Çarşamba günü Başkanımızın da katılımıyla resmi açılışı gerçekleştireceğiz" dedi.

Hatay Fenerbahçe Özel Eğitim Anaokulu'nun resmi açılışı ise 21 Şubat Çarşamba günü Başkanımız Aziz Yıldırım, Yöneticilerimiz ve il mülki amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Google+ WhatsApp