Halı Sahada Maç Yaparken Kalp Krizi Geçirip Öldü

Samsun´da halı sahada maç yaparken kalp krizi geçiren bir kişi hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Olay, 19 Mayıs ilçesinde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sam

Samsun´da halı sahada maç yaparken kalp krizi geçiren bir kişi hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.
Olay, 19 Mayıs ilçesinde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun´un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi´nde ikamet eden ve bebe ürünleri üzerine bir pazarlama firmasında çalışan evli 3 çocuk babası 42 yaşındaki Kadir Yol, dün akşam 22.00-23.00 arası halı saha maçına çıktı. Kardeşleri ve arkadaşları ile futbol oynayan Kadir Yol, maçın bitişine 10 dakika kala olduğu yere yığılıp kaldı. Kardeşleri ve arkadaşları tarafından Bafra Devlet Hastanesi´ne kaldırılmak istenilen Kadir Yol, yolda hayatını kaybetti.
Kadir Yol, bugün Yenidoğan Mahallesi Camisi´nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde İlyasköy Aile Kabristanlığı´nda toprağa verildi. Cenaze namazına kılmaya gelen vatandaşlar cami avlusuna sığmayınca cadde bir süre araç trafiğine kapatılarak cenaze namazı yolda kılındı.
(MAY-SLH-Y)

24.10.2014 15:51:12 TSI

Google+ WhatsApp