Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi Hızla Devam Ediyor

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kentsel dönüşüm Projesi kapsamında yapımı devam eden 1. Etap 200 dairenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Ekici, çalışmalar hakkında Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman’dan bilgi aldı.

Başkan Ekici, Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etap 200 dairelik kısmında inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini binaların altıncı kat seviyesine geldiğini söyledi.

Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;

“Kentsel Dönüşüm Projemizde 1 etap 200 konutun yapımı hızla devam ediyor. Şuanda altıncı kat seviyesine geldiğimiz inşaatlarda birinci sınıf malzeme kullanılarak, vatandaşlarımızın daha modern ve kaliteli yapılarda oturmasını sağlayacağız. 130 dönümlük alan içerisinde 2023 yılına kadar bin 101 daire üretilecek olup bu dairelerden 388 adetini çok uygun imkanlarla satışa sunduk. Hem vade farksız hem de ara ödemesiz olarak talep eden vatandaşlarımızı ucuza konut sahibi edeceğiz. Alt gelir grubu vatandaşlarımız için aylık 750 TL’den başlayan ve 120 aya kadar vade seçeneği sunduğumuz konutlar, hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hem de Belediyemiz garantisindedir. Kentsel dönüşüm alanında oturacak halkımız rahat, konforlu ve yaşanabilir bir Hacılar’da ikamet edeceklerdir.

1 Ocak 2018 tarihinde talep toplama çalışmamız sona erecek olup başta Hacılarlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı ilçemizin kaderini değiştirecek olan bu projede yer almaya davet ediyorum.”

Google+ WhatsApp