Hacılar Bu Seçimde De Birinciliği Kaptırmadı

Hacılar Bu Seçimde De Birinciliği Kaptırmadı

Hacılar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekili Genel Seçimleri için sandık başına gitti. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacıların ilçeler bazında bu seçimde de birinciliği kaptırmadığını söyledi.

   Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, sandıkların açılması ile birlikte, partilerin aldıkları oyları, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, Ak Parti Hacılar İlçe Teşkilatında takip etti.

Seçim sonuçlarını değerlendiren ve “seçim gününde ve seçim öncesinde görev yapan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum”, diyerek sözlerine başlayan Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, “Allah razı olsun herkes elinden geleni var gücüyle mücadelesini yaptı. İnşallah hem ilçemiz, için hem şehrimiz için hem vatanımız, milletimiz için hayırlı olsun. Şu anda Cumhurbaşkanlığı kesin olmayan sonuçlara göre Recep Tayip Erdoğan yüzde 84,5. Bu sonuçlara göre kesin değil ama inşallah şuanda yine Kayseri’de birinci ilçe gibi görünüyoruz. Milletvekilliği oylarında henüz bir sandığımızın sonuçları bize gelmedi. Bu sonuca göre de Ak Partinin oyu yüzde 67 gibi görünüyor durum bu şekilde. Hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Reisimiz Tayip Erdoğan’a ilçemizde 84,5 oy oranı, Milletvekilliğinde de 67,5 oy oranıyla yine Kayseri’de ilçeler bazında elde ettiğimiz birincilik ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Her zaman biliyorsunuz Yahyalı ile yarışıyoruz. Yine Yahyalı’yı geçtik ve ben buradan Esat Başkanıma selamlar iletiyorum. İnşallah yine elmaları göndersin dağıtacağız burada. Ben bu başarıda emeği geçen başta İlçe Başkanımız olmak üzere Yönetimine, Meclis Üyelerimize, Gençlik Kollarımıza, Hanım Kollarımıza, Sandık Müşahitlerimize, Üyelerimize, Ak Partimizin bütün Ak Kadrolarına teşekkürler ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hayırlı olsun.” dedi.

Google+ WhatsApp