Güle Güle Ryan Isaac Mendes!

Güle Güle Ryan Isaac Mendes!

Son dönemin formda oyuncusu Ryan Isaac Mendes, sözleşmesindeki fesih maddesinden yararlanarak Dubai'nin yolunu tuttu.

Kayserispor'da yeni sezon öncesi transfer hareketliliği hızla devam ediyor. 

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da görev alan Atletico Madrid'li oyuncu Bernard Mensah'ı 1 yıllığına renklerine bağlayan Kayserispor, kanat oyunucu olan Ryan Mendes'i Dubai'nin Sharjah takımına transfer oldu.

Futbol kariyerine Vitoria Guimaraes takımında başlamış olan 23 yaşındaki oyuncu gösterdiği başarılı performansı ile Atletico Madrid'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da kiralık oynayan genç futbolcu, 30 karşılaşmada 5 gol 7 asistlik başarılı bir performans sergiledi.

Mendes Dubai Yolcusu

Giden oyuncularda ise Kayserispor'da 2 yıldır forma giyen Ryan Isaac Mendes Dubai'nin Sharjah takımı ile anlaşma sağladı. 

Kayserispor Klübü Başkanı Erol Bedir transferlerle ilgili olarak, "Kulübümüze sözleşmesindeki opsiyonun kullanılacağını bildiren oyuncumuz Ryan Isaac Mendes’e, takımımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz. Bu arada bir süreden beri transferi için çaba sarfettiğimiz Mensah'ı renklerimize katmanın sevincini yaşıyoruz. Kayseri, Erzurum ve Hollanda kamp dönemlerinde 4 transferimiz var. Teknik kadromuzun isteği halinde yeniden transfere yönlenebiliriz" açıklamalarında bulundu.

Google+ WhatsApp