Gül Düzgün Çocuklarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Gül Düzgün Çocuklarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Vali Orhan Düzgün’ün eşi Gül Düzgün çocuk evlerinde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.
Yaşları 7 ile 17 arasında olan 75 çocuğun katıldığı ve çocuklara kahvaltı servislerinin bizzat ev sahibi otelin yöneticileri tarafından gerçekleştirildiği kahvaltıya, Gül Düzgün’ün yanı sıra Vali Yardımcısı eşi Selen Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Şerafettin Akyüz ve eşi Emsal Akyüz, Çocuk Evleri Sorumlusu Sait Postallı, Kayseri Radisson Blu Genel Müdürü Fercan Başkan, çocukların bakıcıları ve öğretmenleri katıldı.
Gül Düzgün, burada yaptığı konuşmada, çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kahvaltıyı düzenleyen özel otel yöneticilerine teşekkür etti. Güzel bir ortamda eğlenceli bir şekilde gerçekleşen etkinlikte çocuklarla yakından ilgilenen Gül Düzgün, çeşitli vesilelerle bir araya geldikleri çocuk evlerinde kalan çocuklarla böyle bir etkinlikte buluşmanın önemine işaret ederek, çocukların her zaman destekçisi olmaya devam edecekleri mesajını verdi.
Gül Düzgün, bir insanı yetiştirmenin, ona sevgi ve emek vermenin en güzel hayırlardan olduğunu hatırlatarak, çocuk evlerinde kalan çocukların bu tarz etkinliklerle sosyal aktivitelerin içinde yer almasının çocuklara büyük bir moral olduğunu söyledi.
Kayseri Radisson Blu Genel Müdürü Fercan Başkan ise çocuk evlerinde yaşayan çocuklarımızın sosyal, kültürel ve psikolojik yönden kendilerini geliştirebilmesi, topluma yararlı bireyler olarak yetişmesi için ellerinden geleni yapmaya her daim hazır olduklarını belirtti.
Çocuklar için hazırlanan özel oyun ve eğlence bölmelerinde çocuklar gönüllerince eğlenirken, doğum günü olan çocuklar için pasta kesildi ve kahvaltıya katılan çocuklara hediyeler verildi

Google+ WhatsApp