Gençlik Merkezinden Kurs Tanıtımı

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İrfan Tekin, açılan kurslara daha fazla katılımın sağlanması için tanıtım çalışmaları başlattı. Tekin, eğitimlerine başlayan kurslara kayıtların devam ettiğ

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İrfan Tekin, açılan kurslara daha fazla katılımın sağlanması için tanıtım çalışmaları başlattı.
Tekin, eğitimlerine başlayan kurslara kayıtların devam ettiğini daha çok kişiye ulaşmak amacıyla ilde bulunan ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerini açılan kurslar hakkında bilgilendirdiklerini söyledi. Kursların Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yapıldığını hatırlatan Tekin, kurs sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belgelerin verileceğini dile getirerek, "Gençlerimizi sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetlere yönlendirmek, gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla 13-29 yaş arasındaki gençlerin yoğun ilgisi var. Fakat daha çok kişiye ulaşmayı hedeflediğimiz için açtığımız kursların gençlere ne getireceği hakkında tanıtım çalışmalarına ağırlık veriyoruz" dedi.
(MND-YRT-MO-Y)

24.10.2014 15:43:14 TSI

Google+ WhatsApp