Genç Kaymek'le Sağlıklı Dişler

Genç Kaymek'le Sağlıklı Dişler

Genç Kaymek'le Sağlıklı Dişler

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Genç KAYMEK gençlerimize eğitim desteği vermekle kalmıyor, toplum yararına olan sosyal projelere de imza atıyor. Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle Genç KAYMEK ve Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Cumhuriyet Meydanı’nda halkı bilgilendirerek diş bakım seti dağıttı.
Genç KAYMEK ve Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Genç KAYMEK öğrencileri diş kostümü ile katıldı. Ağız ve diş sağlığı konusunda toplumda farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere ve vatandaşlara diş bakımı ve diş fırçalamasının nasıl yapılacağı ile ilgili uzmanlarca bilgiler verildi.
Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Tamer Şenel, amaçlarının ’sağlık ağızda başlar’ sloganıyla toplumda ağız ve diş sağlığı bilincini artırmak olduğunu belirtti. Şenel, Genç KAYMEK’e böyle bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür etti.
Genç KAYMEK Müdürü Ali Ulusoy da toplum yararına projelere destek verdiklerini belirterek, "Genç KAYMEK Gençlik Merkezleri olarak başta gençlerimiz olmak üzere toplumumuzun tamamını bilinçlendirmek için toplumsal gönüllülük projelerine destek vermekteyiz. Projemizin toplum sağlığına katkı vereceğine inanıyorum" dedi.
Genç KAYMEK ve Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte halkı bilgilendirmenin yanı sıra vatandaşlara diş bakım seti de dağıtıldı.

Google+ WhatsApp