Gaziantep-Kayserispor maçının hakemi açıklandı

Gaziantep-Kayserispor maçının hakemi açıklandı

Kayserispor ligin 15’nci haftasında Gaziantepspor’a konuk olacak. Merkez Hakem Kurulu karşılaşmayı Edirne Bölgesi’nden Özgür Yankaya’nın yöneteceğini açıkladı.

Sarı-kırmızılılar Gaziantep deplasmanına eksik kadrosuyla hazırlanmaya başladı. Dün haftanın ilk idmanını yapan Kayserispor’da Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Pedro ve Yasir de katılmadı. İdmanlara çıkmadıkları için Rize maçının kadrosuna alınmayan kaptanlar Umut Bulut ve Şamil Cinaz dünkü antrenmanda da takımda yer almadı.

Teknik Direktör Bülent Uygun, Umut ve Şamil’in durumunu kendisinin de bilmediğini, yönetim kurulunun bu konuda açıklama yapacağını söyledi. Kadro kurmakta zorlanan ve alt yapıdan yapılan takviyel ile idman yapan Kayserispor, her şeye rağmen Gaziantep deplasmanına puan ya da puanlar almak için hazırlanıyor.

Pazar günü saat 14.00’de Kalyon Stadı’nda oynanacak Gaziantepspor-Kayserispor maçını Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını ise Mehmet Metin ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Bu maçın VAR hakemi ise Halil Umut Beler..

PADRO’DAN MESAJ VAR

Çaykur Rizespor maçının 10’uncu dakikasında sakatlanan ve 20’nci dakikaya kadar sahada kalarak kendini deneyen Pedro Henrique’den kötü haber geldi. Sakatlığının ciddi olmadığı açıklamasının ardından MR’ı çekilen  golcü futbolcunun yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Teknik Direktör Bülent Uygun, “Pedro 4 hafta bizimle olmayacak” açıklaması yaparken, Pedro Herique’de kendi sosyal paylaşım hesabından İngilizce olarak “Aralık bitti, Ocak bizim” açıklamasıyla Trabzonspor maçına yetişeceğinin sinyalini verdi.

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Kayserispor’u ziyaret ederek, yeni yönetim ile teknik kadro ve futbolculara moral verdi

Kaynak:Haber Merkezi

Google+ WhatsApp