Forum Kayseri´ye Avrupa Gayrimenkul Ödülleri´nden 5 Yıldız

Forum Kayseri, dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden 2014 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri´nde (European Property Awards) "En İyi Perakende Geliştirme" kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu. F

Forum Kayseri, dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden 2014 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri´nde (European Property Awards) "En İyi Perakende Geliştirme" kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.
Forum Kayseri, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen "Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri"nin (International Property Awards) Avrupa ülkelerini kapsayan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 yarışmasında (European Property Awards 2014) `´ En İyi Perakende Geliştirme ´´ kategorisinde 5 Yıldız alarak büyük ödülü kazandı.
Londra´da düzenlenen törende, mimari, gayrimenkul, perakende geliştirme, yapı geliştirme, iç tasarım ve daha bir çok dalda ödül sahiplerini buldu. Forum Kayseri, mimari özellikleri, konsepti, konumu, marka karması, sunduğu hizmetler, sürdürülebilirlik yaklaşımı, ziyaretçi ve satış performansı ile "En İyi Perakende Geliştirme" ödülüne layık görüldü. Avrupa gayrimenkul sektöründe dikkat çeken projelerin yarıştığı organizasyondan ödülle dönen Forum Kayseri uluslararası kabul görmüş ödül logosunu da kullanma hakkını elde etti ve açıldığı 2011 yılından bu yana hem ulusal hem de uluslararası alanda kazandığı başarılara bir yenisini daha ekledi.
Forum Kayseri, kazandığı "En İyi Perakende Geliştirme" ödülü ile Aralık 2014´de yapılacak olan Uluslararası Büyük Final´de (International Grand Finale) dünya çapında büyük projelerle yarışacak.
Forum Kayseri ödüle doymuyor
Forum Kayseri, daha önce de açılış etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği `Forum Kayseri Reklam Yıldızlarını Arıyor´ projesiyle ICSC Solal Pazarlama Ödülleri `Dijital Medya´ kategorisinde Jüri Özel Ödülü, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği IPRA tarafından `Etkinlik Yönetimi´ kategorisinde Altın Küre Ödülü ve International Business Awards´ta Altın Stevie Ödülü´ne layık görüldü. 2014 yılında Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından düzenlenen, `Avrupa´nın En İyi Alışveriş Merkezi´ ödülü için Büyük Alışveriş Merkezleri kategorisinde finale kaldı.
Forum Kayseri Hakkında
Türkiye´de alışveriş merkezleri, ofis ve konutu da içeren çok amaçlı projeler geliştirip, yöneten Multi Türkiye tarafından hayata geçirilen Forum Kayseri, 21 Aralık 2011´de açılmıştır. 160 bin metrekare inşaat alanı ve 66 bin metrekare kiralanabilir alanıyla Anadolu´daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Forum Kayseri, 200´den fazla seçkin markayı ziyaretçileriyle buluşturmaktadır. Şehrin tam merkezinde yer alan alışveriş merkezi, Kayseri´nin yanı sıra Sivas, Yozgat, Niğde, Kırşehir ve Nevşehir gibi çevre illerden de gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmaktadır.
(AÖ-Y)

29.10.2014 10:36:13 TSI

Google+ WhatsApp